28 صفر رحلت پیامبر مهربانی و رحمت ، خاتم نبوت ، عینیت قرآن کریم، حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت دومین نور ولایت، صاحب کرامت و شفیع قیامت امام حسن مجتبی (ع) تسلیت باد
شهادت پیامبر اکرم)ص(
خاتم الانبیا حضرت محمد بن عبدالله در سال 571 م که مصادف با روز جمعه هفده ربیع الاول بود، در مکه چشم به جهان گشود و در چهل سالگی از طرف خداوند متعال به پیامبری برگزیده شد. حدود سیزده سال در مکه به صورت پنهان و نیمه پنهان به تبلیغ دین اسلام پرداخت. سپس در نتیجه فشارهای روزافزون کفار و مشرکان به مدینه هجرت کرد. پس از ده سال تبلیغ و تبیین احکام نورانی اسلام و تشکیل نخستین حکومت اسلامی در سن63 سالگی در روز دوشنبه 28 صفر سال یازدهم هجری به ندای حق لبیک گفت و چشم از جهان فانی فرو بست. مرقد مطهرش در مدینه منوره در کنار مسجدالنبی قرار گرفته است و همه ساله سیل عاشقان نبوت، به ویژه در ایام پیش و پس از مراسم حج، از سراسر عالم به زیارتش می شتابند.
چند حدیث از پیامبر اکرم)ص(
عبادت هفت جزء دارد که با فضیلت ترین آن کسب حلال است.
برترین جهاد امت من منتظر فرج بودن است.
با فضیلت ترین شما از نظر ایمان خوش اخلاق ترین شماست.
اخلاق نیکو دوستی را پایدار می سازد.
نگاه کردن فرزند به چهره پدر و مادر از روی محبت عبادت است.
کسی که دانش بیاموزد ولی به آن عمل نکند، خداوند در روز قیامت او را نابینا محشور می کند.
شهادت امام حسن مجتبی )ع(
امام حسن مجتبی (ع) فرزند ارشد امام علی (ع) و فاطمه زهرا (س) و امام دوم شیعیان است که بنا بر نقل همه منابع شیعه و اکثریت قریب باتفاق منابع اهل سنت، با خوراندن زهر به وسیله همسرش جعده و به تحریک معاویة بن ابیسفیان، مسموم و به شهادت رسید.
درباره سال و ماه شهادت آن حضرت بین مورخان اختلاف است، ولی مشهور میان مورخان شهادت آن حضرت روز ۲۸ صفر سال ۵۰ هجری در سن ۴۸ سالگی بود. بنا بر وصیت آن حضرت، محل دفن، کنار قبر پیامبر اسلام (ص) بود که با ممانعت عایشه و حامیاناش و تیرباران جنازه آن حضرت، سرانجام در قبرستان بقیع دفن شد.
چند حدیث از امام حسن مجتبی )ع(
با مردم به گونه اى رفتار کن که دوست دارى با تو آن گونه رفتار کنند.
شوخى هیبت را مى برد
خردمند به کسى که از او نصیحت مى خواهد، خیانت نمى کند.
نعمتها تا هستند ناشناخته اند و همین که رفتند [قدرشان]شناخته مى شوند.هر که احسان هاى خود را بر شمرد، بخشندگى خویش را از بین برده است.
در بسیارى جاها ، چه یاور نیکویى است ، خاموشى ؛ هر چند که سخنور باشى .
نظر دهید